Fullscreen
Architecture July, 30 2012

Google London Headquarters by Penson

We already presented to you the Google Campus interior a while ago, now we can take a look at the new London headquarters by the search giant. As with most Internet companies, they keep it comfortable, playful and colorful, staying true to their identity. Lots of hang out areas, a beautiful outside area and in general a very relaxed atmosphere create a rather unique working environment for all London employees by Google.

Located in the Renzo Piano-designed Central St. Giles Building in Covent Garden the space contains indoor and outdoor workplaces, a gym, a dance studio, a cafe and a 200-person event room named the “Town Hall”. The interior of the space was done by Penson.

Take a tour of the space in the gallery above.

Selectism