Fullscreen
Architecture January, 30 2013

The Chevron House by Andy Martin Architects

London-based practice Andy Martin Architects has recently completed the Chevron House, a project that transformed an existing Edwardian House into a new 5 bedroom family house in a creative suburb of West London. Inspired by the architecture of the existing elegantly proportioned spaces, the design sets out to exaggerate, by scaling the space by removing walls, and attaching new space to create a large Edwardian warehouse on each of the three levels.

The ground floor, the public level is essentially one space which is divided only by the use of colour and material. On the second and third levels, the private floors, bedrooms merge into bathrooms and visa versa.

Scroll through the images in the gallery above, enjoy!

Selectism