Fullscreen
Architecture September, 15 2013

Lee House by Studio MK27

Shares
Share Tweet Email Reddit Flipboard WhatsApp Comments

Situated in Porto Feliz, Sao Paulo, the Lee House is radically horizontal, organized in a single volume ground-floor site. Naturally, then, it has a strong relationship with the external grounds, opening out into the garden and utilizing a cross-ventilation through its open sides. Architecture firm Studio MK27 designed a large front veranda which acts as a corridor and connects the living room and kitchen. At the end of the corridor is the bedroom and a spa, composed of a sauna and gym room, all of which is accessible separately. The house is simply clad in wood and white mortar which gives it a minimalist atmosphere that extends from the interior to the exterior of the house.