Fullscreen
Architecture October, 23 2013

A Look Inside Pinterest’s Sleek New Headquarters

Earlier this year, Pinterest moved into their new headquarters in a renovated brick warehouse in San Francisco’s SoMa district. The new location features a pared-back design with large industrial windows, exposed wood beams and steel structures. Inside of the stripped down space, a grid of four white 20 x 20-foot cube-like “houses” function as multi-use meeting, working and gathering areas. The hubs are designed to foster community and provide employees with various ways of working, from an open-floor plan, to small, quiet nooks. Inspired by the uncertain future of the startup world, the space was designed to be flexible like an information system with the ability to adapt as the company changes over time.
Filed under:

Comments

Selectism