Fullscreen
Architecture December, 7 2013

Inside Instagram’s San Francisco Headquarters

Developed by local practitioners Geremia Design, Instagram’s headquarters are situated in San Francisco’s South Park neighborhood. The design team brought together a range of retro furnishings and combined it with a relaxed office environment in line with the social media company’s branding. The space provides both a welcoming and intimate setting thanks to a healthy dose of natural light. Natural materials like wood and leather are complimented and accented by the use of reflective metallic surfaces. Naturally, an impressive collection of vintage cameras acts as the focal point of the project, reiterating Instagram’s ethos and brand language. To further emphasize the collaborative spirit of the organization, a series of meeting points are dispersed throughout the plan’s interior.
Filed under:

Comments

Selectism