Fullscreen
Architecture March, 20 2014

Take a Look Inside Google’s Renovated Amsterdam Office

Google recently enlisted the help of Dutch studio D/DOCK to renew the interior of their Amsterdam office. The original idea behind the renovation was the garage where Google founders Larry Page and Sergey Brin started the company. As such, playful elements like graffiti walls, cardboard box lights, and a container wall in the 70-seat auditorium are integrated into the existing space to illustrate the tech giant’s early years. An interactive landscape is used throughout, with each floor featuring its own cave, while all general facilities are positioned at the core of the building. Sustainability plays a prominent role in the redesign as well, with non-toxic materials used throughout and major design elements focusing greatly on water and energy consumption.
Filed under:
  1. Source: Design Boom
  2. Photography: Alan Jensen

Comments

Selectism