Fullscreen
Architecture August, 18 2014

S Gallery and Residence by Shinichi Ogawa & Associates

If you’re into clean, minimal decor and expanses of space, then welcome to your dream home. Located close to the Suzuka mountain range in Japan in a heavily forested region, even with its glass front the gallery and residence still manages to feel completely secluded thanks to the natural surroundings. Designed by Japanese firm Shinichi Ogawa & Associates, the architects designed a glazed wall to run along the 18-meter-wide elongated facade of the building to make the most of the forest views. The ongoing interior creates a special space which is partially invaded by the exterior greenery, while providing an unusual take on the typical white-cube style gallery space for the client.

If open spaces and never-ending views are your thing, then check out the seafront Catch the Views House by LAND Arquitectos.

Comments

Selectism