Fullscreen
Architecture September, 1 2014

The Davis Residence by Miller Hull

Shares
Share Tweet Email Reddit Flipboard WhatsApp Comments
Architects Miller Hull have recently completed their latest property in rural Washington State. Dubbed “The Davis Residence,” the 1,400-square-foot house is located on a wooded cliff site with views of the state’s coastal San Juan Islands, with a gently sloping roof containing kitchen, entrance and studio rooms with a vertical tower hosting the living room and master bedroom above. Emphasizing the building’s timber construction thanks to an exposed joist, diaphragms and accompanying paneling, the architects have created a beautiful home nestled in similarly attractive and peaceful surroundings.

Those who want to check out some more beautifully expensive homes should check out our architecture section here.