Design
Where form meets function

Australian skincare brand Aesop has built itself a reputation for the immaculate level of detailing put into their retail locations, and with the recent completion of Aesop Samcheong in Seoul, Korea, the final product marks its ninth triumphant retail location designed with Torafu Architects.

Based on the idea of redesigning a single storey building located near Gyeongbokgung palace, the new location features large windows on the outside placed against the midnight blue external store front, while the inside has been painted a warm off-white tone. The store’s internal fixtures such as sinks are stainless steel, lending to a both form and function in contrasting the natural wooden panels of the floor.

Check out the gallery above for a closer look, and if you’re interested in seeing more from Aesop, check out their gorgeous São Paulo flagship.

What To Read Next