Fullscreen
Architecture November, 19 2012

House on the Cliff by Fran Silvestre Arquitectos

This breathtaking house is located in Alicante in the south of Spain. The minimalistic very graphical cubic building nestles against the rockface of the moutains while providing a phantastic view over the ocean. A staircase climbs through and across an exterior wall to connect these rooms with an infinity pool and terrace. The rest of materials, walls, pavements, the gravel on the roof all maintain the same colour, respecting the traditional architecture of the area, emphasizing it and simultaneously underlining the unity of the house. Visit the architects webpage to see more of their work Fran Silvestre Arquitectos.

Click through the photo gallery above and watch the video below.

  1. Source: dezeen
  2. Photography: Diego Opazo

Comments

Selectism